powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Καλή Χρονιά!!!



Από την Πάνω Πόρτα ως την Υπαπαντή και από την Κάτω Πόρτα ως τον Πύργο και τη Πατασά...
Από την Παναγιά και τους Αγίους Αποστόλους ως τον Νεύκλο και τον Νέπαο...
Από τον Εμπουρειό και το Φώτσι ως τα Δόθια και τον Μάναγρο...
Από τη Κάτω Φωνά και την Καρίντα ως το Αιγάλεω και το Χαΐδάρι, ως πέρα την Αστόρια ,τη Νέα Υόρκη, το Σίδνει και το Τορόντο...
Όποια σπιθαμή γης στον πλανήτη κι αν πατεί ΠΥΡΓΟΥΣΗΣ και ΠΥΡΓΟΥΣΑΙΝΑ, τους ευχόμαστε,
Καλή και δημιουργική Χρονιά με υγεία χαρά κι ευτυχία κι ότι επιθυμεί
ο καθένας, σε προσωπικό και "συλλογικό" επίπεδο να γίνει πραγματικότητα.

 

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Χρόνια Πoλλά!!!



Στους ποδοσφαιριστές μας, στον προπονητή μας, στο Δ.Σ της ομάδας, στους φιλάθλους μας, στους Πυργούσους όλου του κόσμου και σε όλο τον κόσμο.
Πολλές ευχές για καλές γιορτές και Χρόνια Πολλά


Χριστούγεννα πρωτούγεννα, πρώτη γιορτή του χρόνου.
Για βγείτε, δείτε, μάθετε που ο Χριστός γεννάται.
Γεννάται κι αναθρέφεται με γάλαν και με μέλιν.
Το μέλιν τρών οι άρχοντες το γάλα οι αφεντάδες.
Ανοίξτε τα πουγκάκια σας τα καλοκλειδωμένα
και δώστε μας τον κόπο σας αφ’ το χρυσό πουγκί σας.
Αν είστ’ από τους πλούσιους φλουριά να μη λυπούστε
κι αν είστ’ από τους πιο φτωχούς τάλληρα και δραχμίτσες
κι αν είστ’ από τους πάμφτωχους ένα ζευγάρι κότες.
Και σας καληνυχτίζομες, πέσετεν κοιμηθείτεν,
ολίγον ύπνον πάρετεν και πάλι σηκωθείτεν,
στην εκκλησία τρέξετε μ’ όλη την προθυμίαν
και του Θεού ν’ ακούσετε τη θεία λειτουργίαν.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

΄΄φιλική΄΄ νίκη του Πύργου...


Σε φιλικό που έγινε σήμερα στο Πυργί η ομάδα μας πέτυχε τη νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στην ομάδα της Αναγέννησης Θολοποταμίου . Η ομάδα μας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες βασικών παιχτών δίνοντας ο προπονητής χρόνο συμμετοχής σε μικρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, έπαιξαν σωστά τις θέσεις τούς με πολλές μεταβιβάσεις και συνδυασμούς έβγαλαν καλές άμυνες και έφτιαξαν με τη σειρά τους ευκαιρίες για γκολ.


Το κέρδος από αυτές τις συμμετοχές των μικρών ποδοσφαιριστών είναι πολύ μεγάλο για ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Πύργου αποδεικνύοντας ότι αποτελούν μια “καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών” που πάνω τους μπορεί η ομάδα να στηρίξει το αύριο.

 

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Δάνδουλας, Ζερβουδης Μάριος και ο δεκατετράχρονος Μανές Λεωνίδας

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ενεργοποίηση ξανά του pyrgosfc....


Μετά από πολύμηνη απουσία το pyrgosfc.blogspot.gr ενεργοποιείτε πάλι και θα ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της για τα αγωνιστικά δρώμενα της αγαπημένης ομάδα μας.

Η χρονιά που τελειώνει σε λίγες μέρες θεωρείτε από όλο το χιώτικο ποδοσφαιρικό κόσμο ακρως επιτυχημένη με την ομάδα μας να έχει στο ενεργητικό της 20 βαθμούς και να βρίσκετε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 6 νίκες 2 ισοπαλίες και 6 ήττες .

Η προπόνηση , η συσπείρωση που έχει επιφέρει από πέρσι με τον ερχομό του ο Γιάννης Λαγούδης είναι πλέον εμφανής με την ομάδα μας να  αγωνίζεται με πάθος και δύναμη βγάζοντας στο γήπεδο την εικόνα ΟΜΑΔΑΣ.

Μιας ομάδας χωρίς αναντικατάστατους, χωρίς βεντέτες, χωρίς το ΕΓΩ , μιας ομάδας που όλοι αγωνίζονται για όλους, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Η αλλαγή νοοτροπίας - ή τουλάχιστον τα πρώτα δείγματα προς αυτή την κατεύθυνση - είναι πια ορατή, σε όλα τα επίπεδα.

Η συμμετοχή στις προπονήσεις της ομάδας είναι οι πλέον γεμάτες τα τελευταία χρόνια και μάλιστα από ποδοσφαιριστές που ΔΕΝ αμείβονται, και  με πολλούς από αυτούς να είναι αναγκασμένοι να μεταβούν στο χωριό από την πόλη, για να προπονηθούν.

Οι σχέσεις και το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές είναι τέτοιο που θα το ζήλευαν πολλοί, με όλα τα παιδιά να είναι φίλοι, μέσα και έξω από το γήπεδο.
Και πάνω από όλα, ολόκληρη η οικογένεια του Πύργου, έχοντας γνώση και  επίγνωση των δεδομένων και των δυνατοτήτων της ομάδας, έχει θέσει πλέον συγκεκριμένους στόχους για τη φετινή περίοδο, που δεν είναι άλλοι από την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή να φθάσει ψηλότερα ο ΠΥΡΓΟΣ  με ταυτόχρονο ''χτίσιμο'' μιας νέας ποδοσφαιρικής νοοτροπίας, η οποία θα αποτελέσει ισχυρό θεμέλιο στα νέα παιδιά , στη νέα γενιά ποδοσφαιριστών που ακολουθεί.

Με τη φετινή  παρουσία της ομάδας μας  ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν και ταυτόχρονα καλεί και όλους τους υπόλοιπους, να έρθουν κοντά και να στηρίξουν όλοι μαζί τη φετινή προσπάθεια....