powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πύργος- Βαρβασιακός 1-0


Άλλη μια σημαντική νίκη η έβδομη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα μας κόντρα στην ομάδα του Βαρβασιακού με σκορ 1-0  Μια νίκη από εκείνες που χαρακτηρίζονται ''εντός προγράμματος'' και άρα πολύ σημαντική αφού επιτυγχάνεται κατά  ομάδων που έχουν στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Πλέον Ο Πύργος είναι μόνος  στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα αποκτώντας προβάδισμα  βαθμών από τiς υπόλοιπες ομάδες.

Aγωνιστικά το παιχνίδι ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις όπου η ομάδα μας ανεβάζοντας την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει αυτό το σημαντικό τρίποντο με ένα άπιαστο σουτ από την μεγάλη περιοχή από τον Μάνο Κωττατή.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ήττα στο 90΄...


Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η ομάδα στο γήπεδο μας από την ομάδα του Ομήρου Καλλιμασιάς .Όπως και στον πρώτο γύρο έτσι  χθες πάλι η ομάδα μας ηττήθηκε στο 90΄ από αμφισβητουμένη φάση φαουλ από όπου προήλθε και το γκολ.
 (στον πρώτο γύρο  ηττηθήκαμε με 1-0 στο 95΄ στην Καλλιμασιά)


Παιχνίδι με ξεκάθαρους ρόλους το χθεσινό μεταξύ της ομάδας μας και του Ομήρου, τόσο πριν από την έναρξη του όσο και κατά την διεξαγωγή του .

Εξ' αρχής φαβορί οι φιλοξενούμενοι ήταν αναμενόμενο να μπουν στο γήπεδο για τη νίκη, έχοντας την πληρέστερη ομάδα του πρωταθλήματος .

Όμως για άλλη μια φορά η ομάδα μας ήταν πραγματικός Πύργος  μέσα στην έδρα του.

Έχοντας κλείσει σωστά  όλους  τους χώρους της αντίπαλης ομάδας και με επιθετική τριάδα Δάνδουλα Βολάκη Στάμαργα απειλούσε με αντεπιθέσεις .Σε μία από αυτές ο Στάμαργας θα μπορούσε να είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα μας , αν η μπάλα δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ που δοκίμασε από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το τέλος του αγώνα  βρήκε την ομάδα μας να φεύγει ηττημένη.
Τα μπράβο και το χειροκρότημα που απέσπασαν οι ποδοσφαιριστές του Πύργου, δεν ήταν αρκετά να μειώσουν την πίκρα του τελικού αποτελέσματος, όμως θα πρέπει να γνωρίζουν πως μέσα από τέτοιες παρουσίες και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, μπαίνει μπροστά από τη λέξη ομάδα ο χαρακτηρισμός ''πολύ καλή '' και όταν έχεις πολύ καλή ομάδα, έχεις προσδοκίες για ακόμη καλύτερες παρουσίες από τη μία και από την άλλη έχεις την ηθική ικανοποίηση πως αυτή τη περίοδο, την τρέχουσα, δουλεύεις σωστά...
Με αυτό το ''δουλεύει σωστά'' να ανήκει σε όλους...ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, δ.σ και φιλάθλους.