powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Φιλικός Αγώνας

Σάββατο 31 Αυγούστου 
Δημοτικό Στάδιο  ΛΩ
Ώρα έναρξης : 18:00

ΠΥΡΓΟΣ - ΕΝΩΣΗ .Σ.Λ


Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ευχαριστήριο



Η Διοίκηση, οι Ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Πύργου ευχαριστεί θερμά όλους τους συγχωριανούς που στήριξαν την οικονομική καμπάνια και τις δράσεις της ομάδας , το φετινό καλοκαίρι.
Η συμμετοχή τους σε αυτή, είτε μέσα από τις λαχειοφόρους, είτε μέσα από πανηγύρια και γιορτές, ήταν μαζική και βοήθησε τα μέγιστα στο να σταθεί στα πόδια της η ομάδα του χωριού μας.


Ειδικά όσον αφορά το καλοκαίρι 2013 και τις δράσεις που έλαβαν χώρα σε αυτό, θερμά ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες του χωριού μας , Ν.Μπρή, Ι.Φιστέ και Ι.Σαρραντάκη για την προσφορά τους στην ομάδα μέσα από τα πανηγύρια του 15αυγουστου και τους αδερφούς Λεοντή (Κώστα και Θοδωρή) για την στήριξη τους , το ίδιο χρονικό διάστημα σε ότι τους ζητήθηκε.

Καλώς ήρθες Γιώργη



Η διοίκηση του Πύργου χαιρετίζει την επιστροφή στην ομάδα του χωριού του, τον Γιώργη Κοντογιώργη.
Τον καλωσορίζουμε, ευχόμενοι υγεία και συνέχεια στην επιτυχημένη παρουσία του στα γήπεδα της Χίου.
Είναι σίγουρο πως η ομάδα μας ανεβαίνει επίπεδο, έχοντας στις τάξεις της, έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος.


Επίσης καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, τον Κ.Κεφαλονίκα που επέστρεψε από την Δόξα όπου αγωνίστηκε ως δανεικός για ένα χρόνο.
Ο νεαρός Κυριάκος έρχεται να προστεθεί σε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που αποτελούν τη νέα γενιά της ομάδας, το αύριο του ποδοσφαίρου μας και όχι μόνο...
Οι Β.Μανές, Σιδ.Μπρής, Λ.Μανές, Γ.Κολόμβος,Κ.Κεφαλονίκας  και Ξ.Λεράκης διαθέτουν όχι μόνο το ταλέντο αλλά και την ποδοσφαιρική παιδεία που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.


Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Γιάννης Θεοτοκάς στην Αθλητική Χίο

«Ξεκινάµε µε πολύ όρεξη το νέο πρωτάθληµα»

• Ο διοικητικός ηγέτης του Πύργου, θεωρεί ότι έχει δυνατότητες ακόµη και για µια θέση στην 5άδα αλλά και διάκριση στο Κύπελλο!


Πρεµιέρα µε αρκετή αισιοδοξία για µια καλή παρουσία σε Πρωτάθληµα Α’ Κατηγορίας και
Κύπελλο Ερασιτεχνών, από σήµερα στον Πύργο, όπου η οµάδα του Γιάννη Λαγούδη ξεκινάει την
προετοιµασία της.
Στις 6.30 µ.µ. στο στάδιο Λω θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Πύργου, 
µε τους ιθύνοντες της οµάδας να θέτουν αρκετά ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν. «Γνωρίζοντας το επίπεδο των οµάδων πιστεύω ότι µπορεί φέτος η οµάδα για κάτι καλύτερο από την προηγούµενη αγωνιστική περίοδο», ανέφερε στην «Α.Χ.» ο πρόεδρος του Πύργου, Γιάννης Θεοτοκάς, επισηµαίνοντας µάλιστα ότι: 
«Στο προηγούµενο πρωτάθληµα η οµάδα τερµάτισε στην 8η θέση και θεωρώ ότι στο νέο η παραµονή θα είναι σαφώς πιο εύκολη και άνετη. 
Πιστεύω ότι µπορούµε ακόµη και για µια θέση στην 5άδα, αρκεί να βγάλουµε αυτά που πρέπει µέσα στο γήπεδο. Επίσης στόχος της οµάδας είναι να πάµε καλά στο Κύπελλο, αρχικά να µπορέσουµε να φθάσουµε όσο πιο ψηλά µπορούµε στο συγκεκριµένο θεσµό!».
Ο Πύργος τις επόµενες ηµέρες θα προχωρήσει σε άλλες δύο ενισχύσεις, ενώ ήδη από την οµάδα έχουν αποκτηθεί οιΣοβατζής, Βάβουζας, Τρικίλας, Ντούλης, Μωυσάκης, καθώς και οΗλίας Μπιλαρίκης, ο οποίος επέστρεψε στο ρόστερ µετά από δύο χρόνια.
Ο Γιάννης Θεοτοκάς θεωρεί ότι η έδρα είναι ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Πύργου, 
λέγοντας: «παίζει όπως και να το κάνουµε σηµαντικό ρόλο στην πορεία µιας οµάδας. Εννοείται ότι η έδρα µας, είναι ένα δυνατό ατού που έχει ο Πύργος. Από εκεί και πέρα βλέπω ότι τόσο ο προπονητής µας, όσο και οι παίκτες, παλιοί και νέοι, έχουν όρεξη για να παρουσιάσουν τη θετική εικόνα που θέλουµε να δείξουµε στο νέο πρωτάθληµα. 
Αν τηρηθούν ό,τι έχουµε πει, πιστεύω ότι η κατάκτηση µιας θέσης στις πρώτες θέσεις θα έρθει εύκολα, παρά το γεγονός ότι αυτό ίσως ακούγεται λίγο περίεργα».
Μέχρι τώρα στο ρόστερ του συγκροτήµατος του Πυργίου είναι 22 παίκτες, συν 4-5 µικρούς οι οποίοι
θα ενσωµατωθούν στην οµάδα. 
Οι 17 απ’ αυτούς είναι παιδιά από το χωριό, όπου θα βασιστεί φέτος ο Πύργος, µε τον πρόεδρο του συλλόγου να επισηµαίνει:
«Στόχος είναι φυσικά να παίξουµε
και καλή µπάλα. 
Να βάλουµε τις βάσεις για να χτιστεί µια ανταγωνιστική και καλή οµάδα για το µέλλον. 
Είµαι αισιόδοξος ότι θα τα πάµε καλά!».

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Πρώτη συνάντηση......Νέα σελίδα...

Για αύριο το απόγευμα, Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα έξι και μισή, είναι προγραμματισμένη, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για τη νέα περίοδο.
Από αύριο το απόγευμα, θα αρχίσει να γράφεται μια νέα σελίδα στην ιστορία του Πύργου, που μπαίνει στη νέα περίοδο με νέα διοίκηση, αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές αλλά και και με τη νέα φουρνιά, τα νέα παιδιά του χωριού μας, έτοιμα να ανδρωθούν ποδοσφαιρικά.



΄΄Πρώτη΄΄ για τα παιδιά που ήδη έχουμε ανακοινώσει ( Ντούλης, Βάβουζας, Τρικύλας, Σοβατζής ) αλλά επίσης πρώτη παρουσία στο γήπεδο, μετά από αρκετό καιρό και του Ηλία Μπιλαρίκη που τόσο έλειψε από την ομάδα μας.
Επιστροφή και για έναν από τους φυσικούς αρχηγούς της ομάδας μας, τον Μ. Παντελάκη που θα είναι κοντά μας για αυτή την περίοδο και ακόμα μία επιστροφή ( αφού έχει ξανά φορέσει τη πράσινη φανέλα ) είναι εκείνη του Γ.Μωυσάκη, η παρουσία του οποίου θα δώσει σίγουρα επιπλέον  λύσεις στον κόουτς, Γ.Λαγούδη.



Η διοίκηση δια στόματος του προέδρου, έχει βάλει αρκετά ψηλότερα τον πήχη για φέτος, τουλάχιστον όσον αφορά την εικόνα της ομάδας αγωνιστικά, στοχεύοντας όχι απλά και μόνο στη παραμονή, και δηλώνει πρόθυμη και έτοιμη, να διαφυλάξει το καλό κλίμα αλλά και να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα.
Απευθύνει δε κάλεσμα, σε όλους τους Πυργούσους, να σταθούν δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο.

Έχουμε την έδρα, έχουμε άφθονο το Πυργούσικο στοιχείο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, έχουμε τους καλύτερους στην ηλικία τους, νέους ποδοσφαιριστές και διαθέτουμε στη διοίκηση νέους ανθρώπους με όραμα για την ομάδα.
Ο Πύργος διαθέτει μεγάλη δυναμική...Ας την μεγιστοποιήσουμε.

Καλή Χρονιά σε όλους.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΛΩ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/08/2013
ΩΡΑ 19:00
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ  ΠΥΡΓΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΥΡΓΟΥ



Ένα Αυγουστιάτικο απόγευμα γεμάτο αναμνήσεις υπόσχονται οι Πυργούσοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι αθλητές που έγραψαν την ιστορία του Πύργου μας.
Το Σάββατο το απόγευμα, 10 Αυγούστου, στις επτά, στο Στάδιο ''ΛΩ'' το παρελθόν θα συναντήσει το παρών αλλά και το μέλλον του ποδοσφαίρου, του χωριού μας, σε μία πραγματική γιορτή αναμνήσεων.


Μια συνάντηση που θα δώσει την ευκαιρία στους νέους να μάθουν , στους παλιούς να θυμηθούν....
Ένας αγώνας που θα εφοδιάσει με  ακόμα μία γλυκιά ανάμνηση από το φετινό καλοκαίρι, τους ξενιτεμένους μας, στην επιστροφή τους.

Μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι, Μιχάλης Βολάκης, Θανάσης Γουλής, Κολόμβος Γιάννης, Κώστας Παπαδόπουλος, Νίκος Παντελάκης,Σιδερής Θεοτοκάς,Κοττατής Στέφανος, Σιδερής Τσικής,Νομικός Κώστας, Τσαμπής Κώστας, Άκης Φιστές, Λάκης Μανές, Κοντογιώργης Γιώργος,Λεοντής Θεόδωρος και άλλοι πολλοί ( θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση ολόκληρης της ''αποστολής'' των παλαιμάχων μας).

Επίσης θα υπάρξουν τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά τιμής ένεκεν τόσο σε ποδοσφαιριστές , όσο  και σε ανθρώπους που πολλά χρόνια τώρα στηρίζουν ανιδιοτελώς την προσπάθεια της ομάδας κυρίως οικονομικά.

Τα έξοδα της διοργάνωσης είναι ευγενική χορηγία των Άκη Φιστέ , Νικόλα Μπρή, Κώστα Λεοντή,  τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.


Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Μπόλιασμα πρωταθλητισμού

Τρεις πρωταθλητές στον Πύργο.


Καλωσορίζουμε τους, Α.Βάβουζα ( ο Αποστόλης επιστρέφει και ξαναφοράει τη φανέλα της ομάδας μας) Μ.Σοβατζή και Κ.Τρικύλα, από τον πρωταθλητή Κανάρη Νενήτων και τους ευχόμαστε, να είναι γεροί, να χαρούν και να ευχαριστηθούν την παρουσία τους στον Πύργο και να μείνουν εδώ για πολύ καιρό.
Καλή επιτυχία σε όλους.



Αντίστροφη πορεία για έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Χίου και Πυργούση, τον Ηλία Κοττατή που θα υπερασπίζεται την εστία των πρωταθλητών για τη νέα περίοδο.
Καλή επιτυχία στον Ηλία μας.