powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

Ο.Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ. ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΌ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΧΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΟ Δ.Σ Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 01/06/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΥΡΓΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

JUNIOR ΠΥΡΓΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 3-1






Την πρώτη τους νίκη πανηγύρισε η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή θυμιανων με 3 1 μετά από καταπληκτική εμφάνιση κύριος στο δεύτερο ημίχρονο όλων των μικρών μας ποδοσφαιριστων. O Πύργος είχε σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Παντελακη που χόρευε την άμυνα του Ηρακλή και κατάφερε να πετύχει το πρώτο και το τρίτο γκολ τις ομάδας μας.Το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Φώτης Χριστόφης με εκπληκτικό αριστερό μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα.Η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμα να μεγαλώσει τι διαφορά του σκορ με τους Παντελακη Αλεξόπουλο Χριστόφη Φώτη.Συγχαρητηρια στους μικρούς μας ποδοσφαιριστες για την μαχητικότητα και την αγωνιστική τους συμπεριφορά.



Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

1. Παντελακης Θανασης
2. Κοντιλης Παντελης
3. Λιλαι Ενρι
4. Μπινιακου Λεντιο
5. Γιαννιωδης Ιωαννης
6. Αραπαι Ραφαελ
7. Μπατας Ιωαννης
8. Χριστοφης Χριστος
9. Παντελακη Γιωργος
10. Αλεξόπουλος Αθανασιος
11. Χριστόφης Φωτης
12. Συρβισαριωτης Αθανασιος
13. Ρωσιτης Κεβιν

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

JUNIOR ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ-ΠΥΡΓΟΣ 1-0






Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα του Βαρβασιακου με 1 0 από μια ατυχή στιγμή του τερματοφυλακα μας αφού μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα στην επαναφορά της χτύπησε στο σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα. Οι παίχτες μας έπιασαν πολύ καλή αποδοση πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τον Αλεξόπουλο το Παντελακη Γιώργο και είχαν δοκάρι μετά από φάουλ του Χριστοφη Φωτη.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αφού παρότι αγωνίζονται με αντιπάλους 3 και 4 χρόνια μεγαλύτεροι από αυτούς καταφέρνουν να χτυπάνε τα παιχνίδια στα ίσια αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των.αντιπαλων σωματιων με παράδοση στις ακαδημιες.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

1 Παντελακης
2 Ρωσιτης
3 Λιλάι
4 Μπινιακου
5 Γιαννιωδης
6 Μπατας
7 Χριστοφης
8 Χριστοφης Φ
9 Παντελακης
10 Αλεξόπουλος
11 Συρβισαριωτης
12 Κολόμβος
13 Κοντιλης

JUNIOR ΚΟΦΙΝΑΣ-ΠΥΡΓΟΣ 2-0







Κοφινας - Πύργος 2 -0 μετά από πολύ καλή εμφάνιση των νεαρών παιχτών τις ομάδας μας το τμήμα junior ηττήθηκε από τον κοφινα με 2 0 με τέρματα που σημειωθηκαν στο τελευταίο λεπτό του κάθε ημιχρονου.η απόδοση των παιχτών μας κοιμανθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα και θα μπορούσαν να έχουν φύγει ακόμα και με τους βάθμους τις νίκης αν ηταν λίγο ποιο εύστοχοι οι Παντελακης και Αλεξοπουλος στις ευκαιρίες που τους παρουσιαστή καν ενώ το σκορ ήταν 0 0.

Η συνθεση της ομαδας μας


1 Παντελακης Θανασης
2 Κουλουρης Αγγελος
3 Λιλαι Ερι
4 Μπινιακου
5 Γιανιωδης
6 Αραπαι
7 Παντελακης Γιωργος
8 Μπατας
9 Χριστοφης Χριστος
10 Αλεξοπουλος
11 Χριστοφης Φωτης
12 Κοντιλης
13 Κολομβος
14 Ρωσιτης
16 μακαριου
17 Κουλουρης Α
Τέλος συζήτησης

ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΑ ΑΡΜΟΛΙΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ Β' ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΙΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΜΟΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Ο Κ. ΛΕΟΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΒΟΥΔΗΣ Μ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΡΜΟΛΙΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΚΗ ΘΟΔΩΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.