powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΡΓΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΑΦΝΗΣ 2-0

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη σημείωσε η ομάδα παίδων του Πύργου απέναντι στην ομάδα τις Θύελλας -Δάφνης με 2 -0 παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και αφού δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ με σημαντικότερες τα 2 δοκάρια το πρώτο μετά από δυνατό σουτ του Θανάση Παντελακη και το δεύτερο μετά από λάθος απόκρουση αμυντικού η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο 30 όταν μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Αλεξόπουλου ο Γιωργος Παντελακης με πλασέ άνοιξε το σκορ.Μετά από 5 λεπτά και μετά από κούρσα 50 μέτρων ο Παντελακης Θανάσης αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με σουτ μέσα από τι μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε είχαμε κατοχή μπάλας δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και είχαμε ακόμα ένα δοκάρι μετά από προβολή του Αραπαι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Στα θετικά του παιχνιδιού η μεγάλη παρουσία των φιλάθλων στο γηπεδο

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΥΡΓΟΣ-ΑΠΟ ΧΙΟΣ 2-2

    



ΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΩΝ ΛΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ.ΧΙΟΣ .
    ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΡΥΘΜΟ  ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ  ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΩΝ  ΑΦΟΥ  Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
    ΓΥΡΩ ΣΤΟ 65ο ΛΕΠΤΟ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΟΡΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΧΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΒΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΕΠΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ.
    ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΧΑΝ Ο ΣΤΑΜΑΡΓΑΣ Ο ΚΕΦΑΛΟΝΙΚΑΣ Ο ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣ Ο ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΜΗΣ.
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ!!!!!!!!!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ"



ΑΥΡΙΟ 20/11/2015 ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΡΓΟΣ ΚΥΒΕΛΗ 5-2

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν που συνοδευτικέ με νίκη οι παίχτες του παιδικού τμήματος τις ομάδας μας με 5-2 επί της κυβελης.κατά διαστήματα έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο όπου έχασαν ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ .Το ημίχρονο βρήκε την ομάδας να προηγείται με 2 -1 με δύο γκολ που πέτυχαν ο Γιώργος και ο Θανάσης Παντελακης.στο τέλος του ημιχρόνου η Κυβέλη κατάφερε να πετύχει το 2-1.Στο δεύτερο ημίχρονο και με κόντρα άνεμο η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό καταφέρνοντας να πετύχει 3 ακόμα γκολ 2 με τον Φάμπιαν Αραπαι και 1 με τον Γιώργο Παντελακη και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες .αξιοσημείωτο είναι ότι αγωνίστηκαν όλοι οι παίχτες μας. Στις 29 Νοεμβρίου αγωνιζόμαστε στο γήπεδο μας στο Πυργί και πραγματικά αξίζει να βρεθούμε όλοι στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των μικρών μας ποδοσφαιριστών.


1.Τσουκος
2.Κοντιλης
3.Μπάτας
4.Μπινιακου
5.Αραπαι Ρ.
6.Αρωνης 
7.Παντελακης Θ. 
8.Γιαννιωδης 
9.Παντελακης Γ. 
10.Αλεξόπουλος 
11.Αραπαι Φ.
12 Συρβισαριωτης 
13.Λιλαι 
14.Κοκαρακης 
16.Ρωσιτης 
17.Ξιτακης

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΡΓΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟ 1-5

Την ήττα γνώρισε η ομάδα παίδων του Πύργου στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο μας με 5-1 από την ομάδα του κλασικού. Παρά το αποτέλεσμα η ομάδα μας αποτελούμενη από παιδιά που ήταν μικρότερης ηλικίας από του αντιπάλου της κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και να αφήσει ικανοποιημένους τους φιλάθλους και τους γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο για να τους θαυμασουν.για την ιστορία το γκολ τις ομάδας μας πέτυχε ο Αλεξόπουλος με ωραίο μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή ενώ χάσαμε και αρκετές ακόμα ευκαιρίες με τον Γιώργο Παντελακη.αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους

1.Τσουκος 
2.Αραπαι Ρ 
3.Μπινιακου
4.Κοντιλης
5.Παντελακης θ
6.Γιαννιωδης 
7.Μπάτας 
8.Αρωνης 
9.Παντελακης Γ 
10.Αλεξόπουλος  
11.Αραπαι Φ.
12.Συρβισαριωτης 
13 Ρωσιτης

ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΠΥΡΓΟΣ 1-1

"ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ"

   ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΣ, Ο ΠΑΠΑΛΑΝΗΣ, Ο ΦΕΓΓΟΥΔΑΚΗΣ, Ο ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΝΙΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 
ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.
   Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ 2 ΜΕ 3 ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΡΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ. ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΣΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΦΑΦΑΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.
   ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΖΙΤΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΒΡΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ 
ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟ ΦΕΓΓΟΥΔΑΚΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
   Ο 
Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΙΑΚΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑΚΗ ΜΕ ΤΑΚΛΙΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ 
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΨΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ 
ΦΟΡΣΟΥ.





Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΥΜΙΑΝΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΣΙΔΗΡΟΣΩΛΗΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ....."ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕ"........ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ............ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ...ΟΥΔΕΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ......ΤΟ ΑΠ' ΕΞΩ ΓΚΟΛ;;;;;;; ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΝ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ......ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΥΡΓΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ..... ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ...ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΚΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ......"ΟΣΟΝ ΓΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΙΝ ΓΚΑΛΑ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ............ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.......Ο Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΠΛΗ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ .  

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΠΥΡΓΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2

 

     ΧΡΥΣΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΊΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΞΑΦΝΙΆΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ 2-0 ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ Ο ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΣΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΣΜΈΝΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΑ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΓΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΕ 2-1 ΜΕ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΠΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΜΩΣ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ .
ΣΤΟ 65' Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΜΑΡΓΟΥΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ. 
ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΔΙΝΕ ΨΥΧΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΦΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΒΟΥΖΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ 93ο ΛΕΠΤΟ
(βιντεο απο το δοκαρι του Βαβουζα)




ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΤΕΣ.
ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ. (ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ,ΨΥΛΛΟΣ, ΤΕΠΤΕΡΗΣ, ΖΕΡΒΟΥΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ, ΚΟΥΦΟΥΔΗΣ,ΜΠΡΙΛΗΣ,)






Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΠΥΡΓΟΣ 0-3

 



   ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
   ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΕ 0-3 ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ.
   ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ο ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΝΙΚΑΣ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.