powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΥΡΓΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-4

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με σκορ 1-4 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ μέσα στο Πυργί. Δίκαια η επικράτηση της ομάδας του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ όμως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη διάφορα δυναμικότητας τον δυο ομάδων και είναι πλασματικό.
Στάθηκε πολύ καλά η ομάδα μας όσο έπαιζε με 11 ποδοσφαιριστές και απείλησε την ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ έχοντας δοκάρι σε σουτ του ΒΟΛΑΚΗ , στην επιστροφή κεφαλιά του ΔΑΝΔΟΥΛΑ ,διώχνουν δύσκολα πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ , ενώ είχε άλλο ένα δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ απο τον ΔΑΝΔΟΥΛΑ. Το παιχνίδι τελείωσε στις αρχές του 2ου και ενώ το σκορ ήταν 1-0 και η ομάδα μας πίεζε ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  προηγήθηκε με πέναλτι  και αποβολή του τερματοφύλακα μας ΣΕΡΑΦΗ.
Στη συνεχεία σκληρό μαρκάρισμα του ΜΑΤΕΡΗ ο κ ΞΕΝΑΚΗΣ του χαρίζεται και δεν του δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή.
Το γκολ για την ομάδα μας πετυχε ο ΡΕΖΝΙΚΟΣ με σουτ μέσα από την περιοχή.
Δίκαια η επικράτηση του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ που ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και μια διαιτησία από τον κ ΞΕΝΑΚΗ που εξάντλησε όλη  την αυστηρότητα στην κόκκινη κάρτα και στα πέναλτι κάνοντας  παίχτες και φιλάθλους να αντιδράσουν.