powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ¨Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ¨

    Αναμφίβολα το πιο αγαπημένο άθλημα του κόσμου, η λεγόμενη στρογγυλή θεά καθηλώνει εκατομμύρια ανθρώπους μεγάλους και μικρούς. Πιο παιδί άλλωστε δεν μαθαίνει από πολύ μικρή ηλικία να κλωτσάει μια μπάλα;Τα οφέλη πολλά τόσο για την φυσική κατάσταση του παιδιού όσο για την διαμόρφωση του χαρακτήρα του.
    Έτσι λοιπόν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ξεκίνησαν και οι ακαδημίες του Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ με προπονητή τον ΦΙΛΛΙΠΠΟ ΦΙΛΛΙΠΟΥ. Η ομάδα μας με αυτήν την ενέργεια θέλει να φέρει τα παιδιά του χωριού μας και φυσικά και των γύρω χωριών πιο κοντά στον αθλητισμό,πιο κοντά στο ποδόσφαιρο, διότι το μέλλον του ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον του ερασιτεχνικού στηρίζετε πάνω σ' αυτά τα παιδιά. Οι ακαδημίες αυτές δεν έχουν ως μόνο σκοπό την ορθή μάθηση του ποδοσφαίρου αλλά και την σωστή τους διαπαιδαγώγηση.
   Από την πρώτη κιόλας συνάντηση του προπονητή και των μικρών μάγων της μπάλας φάνηκε η αγάπη τους για αυτό το δημοφιλή άθλημα. Το γήπεδο κατακλύσθηκε από τους μικρούς μας φίλους που δεν έβλεπαν την ώρα να παίξουν.
   Η ομάδα μας τους εύχεται καλή αρχή και πάνω από όλα καλή σχολική χρονιά διότι η διοίκηση και ο προπονητής το έχουν θέσει ως βασική προτεραιότητα.