powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μεταγραφές Ιανουαρίου.

Η διοίκηση της ομάδας μας, ενημερώνει για την πραγματοποίηση  δύο (2) μεταγραφών που είχε δικαίωμα να κάνει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Από σήμερα αποτελούν μέλη της οικογένειας του Πύργου, οι Διομήδης Γεωργιακώδης και ο Κωνσταντίνος Σίμος.


Ο 26χρονος Διομήδης ήρθε από τηνΑΕΧΒ και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, με τον ερχομό του στον Πύργο να είναι ουσιαστικά επιστροφή στην ομάδα που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.
Μια επιστροφή που επιθυμούσε και ο ίδιος αλλά και η διοίκηση της ομάδας μας από το φετινό καλοκαίρι.
Θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για όσο χρονικό διάστημα εκείνος επιθυμεί.


Ο Κωνσταντίνος ήρθε από την Δόξα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός για την μεταγραφή στην ομάδα μας, την οποία και προτίμησε έχοντας απορρίψει πολλές προτάσεις, τόσο το καλοκαίρι όσο και σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ( ήταν ο διακαής πόθος του Ομήρου με τον προπονητή του Π.Λιτσάκη να τον πολιορκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα).
Συμφώνησε μαζί μας για έξι μήνες.


Κώστα και Διομήδη, Καλώς ήρθατε, σας ευχόμαστε
Καλή επιτυχία


Δανεικός για έξι μήνες παραχωρήθηκε στην Δόξα ο 14χρονος Κυριάκος Κεφαλονίκας.
Η παραχώρηση του Κυριάκου, (γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο και μεγάλη ελπίδα του Πύργου της νέας δεκαετίας) , πραγματοποιήθηκε λόγω της μόνιμης διαμονής του, των σχολικών υποχρεώσεων και των μαθημάτων στην πόλη της Χίου.
Τα μάτια της ομάδας μας, θα παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη του, με τον δανεισμό του να διακόπτεται όταν πλέον θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του (μας).