powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Όρθιος ο Πύργος στο κάστρο του με τον Κανάρη 1-1




Ομάδα με μέταλλο, φορ που πυροβολεί ασταμάτητα, κόσμος που συμπαραστέκεται και κόουτς - μαέστρος τα συστατικά που χάρισαν 2ο στη σειρά μεγάλο αποτέλεσμα και πάλι απέναντι σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου.
Το παιχνίδι κύλησε σε χαλαρό ρυθμό στο 1ο ημίχρονο, με την ομάδα μας να δίνει γήπεδο στον αντίπαλο χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, βγαίνοντας στη κόντρα με τον ακούραστο Χ.Δάνδουλα .
Οι σημαντικές στιγμές σε αυτό το πρώτο ημίχρονο ήταν το γκολ του Κανάρη, όταν μια ολιγωρία της άμυνας μας, έβγαλε μόνο του τον Καρανικόλα που πλάσαρε πολύ όμορφα τον Σεράφη και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του και το καταφανέστατο πέναλτι που έγινε πάνω στον Χ.Δάνδουλα ( το 2ο από τα τρία πέναλτι που αρνήθηκε ο κ. Κοκαρίδας στην ομάδα μας σε δύο συνεχόμενα ματς...Είχε προηγηθεί εκείνο με τον Ατρόμητο , την προηγούμενη αγωνιστική με την τρίτη περίπτωση στο τελευταίο λεπτό στο παιχνίδι με τον Κανάρη, πάνω στον Ζερβούδη, με τον τελευταίο να προσπαθεί να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή, τον αντίπαλο αμυντικό να του κάνει προβολή ανάμεσα στα πόδια, να τον γκρεμίζει και τον διαιτητή να καταλογίζει....επιθετικό φάουλ!!! )



Στο 2ο ημίχρονο, μια ήταν η ομάδα που έκανε αισθητή την παρουσία της στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Πύργος.
Οι εσωτερικές αλλαγές του Γ,Λαγούδη έκλεισαν και τις τελευταίες πόρτες προς την περιοχή μας με τον αντίπαλο να βγάζει πια μόνο στη κόντρα ευκαιρίες και την ομάδα μας να πατάει την αντίπαλη περιοχή όλο και πιο συχνά...

Η εικόνα της ομάδας μας στο γήπεδο, ζέστανε το κόσμο στις κερκίδες από όπου ακούστηκαν συνθήματα συμπαράστασης μετά από πολύ καιρό...
Η κεφαλιά-κανονιά του Χρήστου και η ισοφάριση, μας απογείωσε όλους...
Πλέον αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.


Και έτσι έγινε.
Οι ποδοσφαιριστές μας βγήκαν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι με τον κόσμο να τους χειροκροτεί .
Η ιστορία έγραψε Πύργος - Κανάρης 1-1


Στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Φαφάλειο Στάδιο τις Καρυές (Κυριακή 15:30)