powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Απρόσμενη ήττα....



Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Καλλιμασιάς, από την Αναγέννηση με σκορ 4-3.
Σκόρερ οι Δάνδουλας (2) Βολάκης.


Ο τίτλος ''απρόσμενη'' που αποδώσαμε σε αυτή την ήττα είναι ο πλέον χαρακτηριστικός, αφού με δεδομένη την πολύ καλή μεσο-αμυντική εικόνα της ομάδας μας στα αμέσως προηγούμενα παιχνίδια, το να δεχθεί τέσσερα μαζεμένα από ομάδα που δεν διακρίνεται για την ευκολία της στο σκοράρισμα, δεν μπορεί παρά να χαρακτηρισθεί έτσι...


Πολλά συνέβησαν για να επέλθει αυτή η πικρή ήττα, με κυρίαρχη αιτία, την μέτρια απόδοση , συνολικά της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα..


Όμως και παρά το μέτριο της απόδοσης, η ομάδα μας διεκδίκησε μέχρι τέλους την αποφυγή της ήττας, αγωνιζόμενη με 9 παίκτες για όλο σχεδόν το 2ο ημίχρονο, αναγκάζοντας την αντίπαλη ομάδα σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του..


Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα στη διάρκεια της εβδομάδας (τραυματισμοί) και οι απουσίες λόγω τιμωρίας είναι δεδομένα που έπαιξαν το ρόλο τους στην σημερινή εμφάνιση του Πύργου αλλά δεν θα αποδώσουμε σε αυτά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ούτε θα τα επικαλεστούμε για να δικαιολογήσουμε την ήττα..




Το ίδιο θα κάνουμε και με την διαιτησία από εδώ...
Το κάνουμε από την αρχή της περιόδου αυτό.
Δεν κρίνουμε την διαιτησία ...
Όσοι ήταν στο γήπεδο, φίλαθλοι της ομάδας μας, φίλαθλοι της Ανναγένησης αλλά και ουδέτεροι, είδαν και έκριναν, αν επηρέασε ή όχι η διαιτησία  το αποτέλεσμα του αγώνα..


Δυστυχώς στον σημερινό αγώνα,  ( όπως και στον αμέσως προηγούμενο , εκείνον με τις Καρυές) δεν υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας στο γήπεδο με αποτέλεσμα η κριτική και αξιολόγηση της  απόδοσης του διαιτητή να άπτεται στους θεατές και μόνον...
Και στα δύο αυτά παιχνίδια διαιτητής ήταν ο κύριος Επιτροπάκης.




Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για τη νίκη της..
Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για αυτά που έβγαλαν μέσα στο γήπεδο κυρίως όσο έμεναν συνεχώς και λιγότεροι στον αγωνιστικό χώρο.
Συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων ...


Υ.Σημ.
Επαγγελματικοί λόγοι με είχαν καθηλώσει στην πρωτεύουσα για πολλές μέρες με αποτέλεσμα την ελλειπή ενημέρωση του μπλογκ.