powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΠΥΡΓΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-0



Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας που πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της , φιλοξενώντας το Σάββατο το απόγευμα την ομάδα του Ηρακλή.
Η βαθμολογική κρισιμότητα του παιχνιδιού αλλά και το αμέσως προηγούμενο, μεγάλο αποτέλεσμα της ομάδας των Θυμιανών ( είχε κερδίσει μέσα στη Καλαμωτή ) σε συνδυασμό με κάποια μικρό-προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν ποδοσφαιριστές μας , ήταν στοιχεία αρκετά, ώστε να  φορτώσουν με άγχος τους ανθρώπους της ομάδας αλλά όχι και τους ποδοσφαιριστές μας.


 



Εύκολα και γρήγορα με τα γκολ των Βολάκη και Παντελάκη, η ομάδα μας πήρε το τιμόνι του παιχνιδιού στα χέρια της και το κράτησε έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


Τα γρήγορα γκολ βοήθησαν και απελευθέρωσαν εντελώς τους ποδοσφαιριστές μας και έτσι, μετά από καιρό, όσοι ήμασταν στις κερκίδες, απολαύσαμε και καλό ποδόσφαιρο, πλούσιο σε φάσεις και παραγωγή ευκαιριών για τριπλάσιο σκορ.


Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, εκείνο με τον Βαρβασιακό, το επόμενο Σάββατο, στο Στάδιο της Χίου.




*Μετά το Γιάννη Μπατά και τον τραυματισμό στο γόνατο, που τον ανάγκασε σε απόχή  από την δράση εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, η χρονιά τελείωσε πρόωρα και για τον Σιδερή Λοΐζο που υποφέρει από έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς.