powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Πρώτη συνάντηση......Νέα σελίδα...

Για αύριο το απόγευμα, Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα έξι και μισή, είναι προγραμματισμένη, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για τη νέα περίοδο.
Από αύριο το απόγευμα, θα αρχίσει να γράφεται μια νέα σελίδα στην ιστορία του Πύργου, που μπαίνει στη νέα περίοδο με νέα διοίκηση, αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές αλλά και και με τη νέα φουρνιά, τα νέα παιδιά του χωριού μας, έτοιμα να ανδρωθούν ποδοσφαιρικά.



΄΄Πρώτη΄΄ για τα παιδιά που ήδη έχουμε ανακοινώσει ( Ντούλης, Βάβουζας, Τρικύλας, Σοβατζής ) αλλά επίσης πρώτη παρουσία στο γήπεδο, μετά από αρκετό καιρό και του Ηλία Μπιλαρίκη που τόσο έλειψε από την ομάδα μας.
Επιστροφή και για έναν από τους φυσικούς αρχηγούς της ομάδας μας, τον Μ. Παντελάκη που θα είναι κοντά μας για αυτή την περίοδο και ακόμα μία επιστροφή ( αφού έχει ξανά φορέσει τη πράσινη φανέλα ) είναι εκείνη του Γ.Μωυσάκη, η παρουσία του οποίου θα δώσει σίγουρα επιπλέον  λύσεις στον κόουτς, Γ.Λαγούδη.



Η διοίκηση δια στόματος του προέδρου, έχει βάλει αρκετά ψηλότερα τον πήχη για φέτος, τουλάχιστον όσον αφορά την εικόνα της ομάδας αγωνιστικά, στοχεύοντας όχι απλά και μόνο στη παραμονή, και δηλώνει πρόθυμη και έτοιμη, να διαφυλάξει το καλό κλίμα αλλά και να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα.
Απευθύνει δε κάλεσμα, σε όλους τους Πυργούσους, να σταθούν δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο.

Έχουμε την έδρα, έχουμε άφθονο το Πυργούσικο στοιχείο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, έχουμε τους καλύτερους στην ηλικία τους, νέους ποδοσφαιριστές και διαθέτουμε στη διοίκηση νέους ανθρώπους με όραμα για την ομάδα.
Ο Πύργος διαθέτει μεγάλη δυναμική...Ας την μεγιστοποιήσουμε.

Καλή Χρονιά σε όλους.