powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΛΩ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/08/2013
ΩΡΑ 19:00
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ  ΠΥΡΓΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΥΡΓΟΥ



Ένα Αυγουστιάτικο απόγευμα γεμάτο αναμνήσεις υπόσχονται οι Πυργούσοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι αθλητές που έγραψαν την ιστορία του Πύργου μας.
Το Σάββατο το απόγευμα, 10 Αυγούστου, στις επτά, στο Στάδιο ''ΛΩ'' το παρελθόν θα συναντήσει το παρών αλλά και το μέλλον του ποδοσφαίρου, του χωριού μας, σε μία πραγματική γιορτή αναμνήσεων.


Μια συνάντηση που θα δώσει την ευκαιρία στους νέους να μάθουν , στους παλιούς να θυμηθούν....
Ένας αγώνας που θα εφοδιάσει με  ακόμα μία γλυκιά ανάμνηση από το φετινό καλοκαίρι, τους ξενιτεμένους μας, στην επιστροφή τους.

Μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι, Μιχάλης Βολάκης, Θανάσης Γουλής, Κολόμβος Γιάννης, Κώστας Παπαδόπουλος, Νίκος Παντελάκης,Σιδερής Θεοτοκάς,Κοττατής Στέφανος, Σιδερής Τσικής,Νομικός Κώστας, Τσαμπής Κώστας, Άκης Φιστές, Λάκης Μανές, Κοντογιώργης Γιώργος,Λεοντής Θεόδωρος και άλλοι πολλοί ( θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση ολόκληρης της ''αποστολής'' των παλαιμάχων μας).

Επίσης θα υπάρξουν τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά τιμής ένεκεν τόσο σε ποδοσφαιριστές , όσο  και σε ανθρώπους που πολλά χρόνια τώρα στηρίζουν ανιδιοτελώς την προσπάθεια της ομάδας κυρίως οικονομικά.

Τα έξοδα της διοργάνωσης είναι ευγενική χορηγία των Άκη Φιστέ , Νικόλα Μπρή, Κώστα Λεοντή,  τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.