powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Γιάννης Θεοτοκάς στην Αθλητική Χίο

«Ξεκινάµε µε πολύ όρεξη το νέο πρωτάθληµα»

• Ο διοικητικός ηγέτης του Πύργου, θεωρεί ότι έχει δυνατότητες ακόµη και για µια θέση στην 5άδα αλλά και διάκριση στο Κύπελλο!


Πρεµιέρα µε αρκετή αισιοδοξία για µια καλή παρουσία σε Πρωτάθληµα Α’ Κατηγορίας και
Κύπελλο Ερασιτεχνών, από σήµερα στον Πύργο, όπου η οµάδα του Γιάννη Λαγούδη ξεκινάει την
προετοιµασία της.
Στις 6.30 µ.µ. στο στάδιο Λω θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Πύργου, 
µε τους ιθύνοντες της οµάδας να θέτουν αρκετά ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν. «Γνωρίζοντας το επίπεδο των οµάδων πιστεύω ότι µπορεί φέτος η οµάδα για κάτι καλύτερο από την προηγούµενη αγωνιστική περίοδο», ανέφερε στην «Α.Χ.» ο πρόεδρος του Πύργου, Γιάννης Θεοτοκάς, επισηµαίνοντας µάλιστα ότι: 
«Στο προηγούµενο πρωτάθληµα η οµάδα τερµάτισε στην 8η θέση και θεωρώ ότι στο νέο η παραµονή θα είναι σαφώς πιο εύκολη και άνετη. 
Πιστεύω ότι µπορούµε ακόµη και για µια θέση στην 5άδα, αρκεί να βγάλουµε αυτά που πρέπει µέσα στο γήπεδο. Επίσης στόχος της οµάδας είναι να πάµε καλά στο Κύπελλο, αρχικά να µπορέσουµε να φθάσουµε όσο πιο ψηλά µπορούµε στο συγκεκριµένο θεσµό!».
Ο Πύργος τις επόµενες ηµέρες θα προχωρήσει σε άλλες δύο ενισχύσεις, ενώ ήδη από την οµάδα έχουν αποκτηθεί οιΣοβατζής, Βάβουζας, Τρικίλας, Ντούλης, Μωυσάκης, καθώς και οΗλίας Μπιλαρίκης, ο οποίος επέστρεψε στο ρόστερ µετά από δύο χρόνια.
Ο Γιάννης Θεοτοκάς θεωρεί ότι η έδρα είναι ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Πύργου, 
λέγοντας: «παίζει όπως και να το κάνουµε σηµαντικό ρόλο στην πορεία µιας οµάδας. Εννοείται ότι η έδρα µας, είναι ένα δυνατό ατού που έχει ο Πύργος. Από εκεί και πέρα βλέπω ότι τόσο ο προπονητής µας, όσο και οι παίκτες, παλιοί και νέοι, έχουν όρεξη για να παρουσιάσουν τη θετική εικόνα που θέλουµε να δείξουµε στο νέο πρωτάθληµα. 
Αν τηρηθούν ό,τι έχουµε πει, πιστεύω ότι η κατάκτηση µιας θέσης στις πρώτες θέσεις θα έρθει εύκολα, παρά το γεγονός ότι αυτό ίσως ακούγεται λίγο περίεργα».
Μέχρι τώρα στο ρόστερ του συγκροτήµατος του Πυργίου είναι 22 παίκτες, συν 4-5 µικρούς οι οποίοι
θα ενσωµατωθούν στην οµάδα. 
Οι 17 απ’ αυτούς είναι παιδιά από το χωριό, όπου θα βασιστεί φέτος ο Πύργος, µε τον πρόεδρο του συλλόγου να επισηµαίνει:
«Στόχος είναι φυσικά να παίξουµε
και καλή µπάλα. 
Να βάλουµε τις βάσεις για να χτιστεί µια ανταγωνιστική και καλή οµάδα για το µέλλον. 
Είµαι αισιόδοξος ότι θα τα πάµε καλά!».