powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΠΥΡΓΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 0-1

Κλοπή στο Πυργί - Άδικο το αποτέλεσμα

Με την υποσημείωση πως καθυστερήσαμε ηθελημένα την αναφορά μας στο παιχνίδι, αφού τα διαδραματισθέντα στο χθεσινό παιχνίδι δεν άφηναν κανένα περιθώριο καθαρής σκέψης...

Στα καθαρά αγωνιστικά, η ομάδα μας έχασε το ματς με γκολ του Βασίλη Ρε ο οποίος υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στη περιοχή από πλάγια σέντρα του Νιάκα και δεν δυσκολεύτηκε να εκτελέσει από πολύ κοντά τον Νίκο Σεράφη , 14 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο διεξήχθη ένα μέτριο σε θέαμα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες αλλά και μία καυτή φάση που έδειξε τα μελλούμενα που θα ακολουθούσαν στην επανάληψη, όταν σε ανατροπή του Στάμαργα ο διαιτητής δεν καταλόγισε την παράβαση την οποία παράβαση παραδέχθηκαν ακόμη και οι αντίπαλοι.
Πολλές οι μονομαχίες στο ίδιο διάστημα στο χώρο του κέντρου, με την ομάδα μας να στέκεται πολύ καλά και να μην κινδυνεύσει ούτε μία φορά.

Στο 2ο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο και έφτιαξαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Ποσειδώνα να έχει μέσα σε ένα λεπτό διπλή ευκαιρία όταν σε σέντρα σουτ έξω από τη περιοχή μας και με τη μπάλα να κατευθύνεται στο γάμα του Σεράφη εκείνος με υπερένταση την έστειλε στο δοκάρι και στο αμέσως επόμενο λεπτό, επίσης με υπέροχη απόκρουση αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του σε μακρινό σουτ.
όπως έπραξε και στα τελειώματα του ματς απέναντι στον Νιάκα, σουτ του οποίου απέκρουσε μέσα από τη μικρή περιοχή.

Ένα πολύ καλό σουτ του Σαμιώτη που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης, ένα σουτ φάουλ του Γεωργαλά που έφυγε ελάχιστα άουτ και μία κεφαλιά του Ζεβούδη από το ύψος του πέναλτι την οποία απέκρουσε με πολύ δυσκολία και πάλι ο Μπαχάς ήταν οι ευκαιρίες που ισοφάρισαν εκείνες του Ποσειδώνα για την ομάδα μας.

Φυσικά, εκτός από τις ευκαιρίες ο Πύργος ισοφάρισε και το γκολ της αντιπάλου ομάδας, αφού πέτυχε γκολ το οποίο αρχικά ο διαιτητής Επιτροπάκης μέτρησε δείχνοντας προς τη σέντρα και κινούμενος ταυτόχρονα προς τα εκεί αλλά το ακύρωσε η βοηθός που καταλόγισε επιθετικό φάουλ  ( κανείς δεν κατάλαβε ποιος σε ποιον έκανε αυτό το φάουλ).
Λίγο πριν ο κύριος Επιτροπάκης είχε υποδείξει πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, σε ανατροπή του Ζερβούδη, το οποίο και πήρε πίσω και πάλι μετά από υπόδειξη της βοηθού.!!

Εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να σημειώσουμε κάποιες σκέψεις απευθυνόμενοι στους υπευθύνους διαιτησίας στο νησί μας και να τους θυμίσουμε την προσπάθεια που κάνουν τα τελευταία χρόνια τα Δ.Σ της ομάδας μας, όσον αφορά τη βία και τις άσχημες αντιδράσεις των οπαδών και φιλάθλων στα γήπεδα και να τους γνωρίσουμε ότι αυτή η προσπάθεια έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα τουλάχιστον όσον αφορά τους δικούς μας φιλάθλους και την συμπεριφορά τους.
Το αυτό βέβαια αφορά και την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας αλλά όλων όσων αποτελούν την οικογένεια του ΠΥΡΓΟΥ
Από τη μεριά τη δική τους λοιπόν θα πρέπει να κάνουν ότι το δυνατόν καλύτερο μπορούν ώστε να βελτιωθούν οι διαιτητές και οι βοηθοί , εκείνοι οι οποίοι προκαλούν με τις υποδείξεις τους και αποδεδειγμένα επεμβαίνουν με τις λανθασμένες αποφάσεις τους,  στη διαμόρφωση του αποτελέσματος .
Προφανώς ΟΛΟΙ κάνουν λάθη γιατί είναι άνθρωποι...Οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες, οι τεχνικοί και οι διαιτητές με τους βοηθούς.
Είναι αδύνατος να μην κάνουν λάθη.
Όμως άλλο το λάθος και άλλο η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
Και συγκεκριμένα στο χθεσινό παιχνίδι, οκ, να μη σταθούμε στην ακύρωση του πέναλτι, ήταν φάση εν κινήσει, είχε καλύτερη οπτική η βοηθός, διόρθωσε το ''λάθος'' του διαιτητή.
ΟΜΩΣ στην περίπτωση του ακυρωθέντος γκολ, συνέβη κάτι που πολύ δύσκολα θα ξανασυμβεί σε άλλο γήπεδο του πλανήτη γη, με τη μπάλα να έχει στηθεί έξω από την περιοχή του  αντιπάλου μας , τον διαιτητή να έχει πάρει θέση στη γραμμή της περιοχής, να δίνει εντολή να κτυπηθεί το φάουλ, να εξελίσσεται μπροστά του η φάση, να σημειώνεται το γκολ, να δείχνει σέντρα και να του υποδεικνύει παράβαση η βοηθός που βρίσκονταν ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ....ΛΑΘΟΣ!!!
Η ενδεκάδα μας στο ματς.
Σεράφης,Ζερβούδης,Μπατάς,Κοντογιώργης,Κοτατής,Στάμαργας,Παντελάκης,Γεωργαλάς,Σαμιώτης, Βάβουζας,Μπριλής.
Έπαιξαν και οι Μανές, Λεοντής, Κεφαλονίκας.