powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΗΡΟΣ - ΠΥΡΓΟΣ 1-1

Όρθιος στην Καλλιμασιά
Ισοπαλία για την ομάδα μας μέσα στη Καλλιμασιά με αντίπαλο τον Όμηρο με το αποτέλεσμα να αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα αφού ναι μεν κατακτήσαμε έναν βαθμό μέσα σε μία από τις πιο ισχυρές έδρες του πρωταθλήματος και απέναντι σε ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, αλλά η συνολικά πολύ καλή παρουσία της ομάδας μας σε αυτό το ματς ίσως να κάνει τελικά την ισοπαλία αυτή άδικη.
Αρκετά μεγάλο και το τίμημα που καταθέσαμε για αυτήν, αφού χάσαμε δύο ποδοσφαιριστές για το αμέσως επόμενο ματς, με τραυματισμό στον αγκώνα τον Ζερβούδη και με αποβολή (2η κίτρινη) τον Μπατά.

Πολύ καλή η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ( έλειψαν τα τρεξίματα του Ζερβούδη στο 2ο αφού είχε αποχωρήσει τραυματισμένος) με τους Κοντογιώργη, Γεωργαλά, Λοΐζο και Μπατά,( άριστοι όλοι τους )  να μην επιτρέπουν φάσεις στους επιθετικούς του Ομήρου (απείλησαν μόνο με μακρινά σουτ) σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με τον Ξ.Μονιώδη να δείχνει την αξία του όποτε χρειάστηκε στα μακρινά σουτ των αντιπάλων.
Ζερβούδης ( όσο έπαιξε)  και Σαμιώτης κατάπιαν ατελείωτα χιλιόμετρα ( ο Δημήτρης πέτυχε πολύ ωραίο γκολ) .
Πολύ δουλειά στο κέντρο και ο Βάβουζας, στα γνωστά καλά του επίπεδα ο Στάμαργας ( του λείπει μόνο το γκολ ) δείγματα της ποιότητας τους έδειξαν κατά διαστήματα οι Κοττατής και Μπριλής.

Στα αξιοσημείωτα ( έκανε πολύ καλή εντύπωση σε όλους ) η πολυάριθμη παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες.