powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Στηρίζουμε τους παίκτες και τον προπονητή μας.

Αύριο Τρίτη θα προσπαθήσουμε και από εδώ να προσεγγίσουμε και να αναλύσουμε το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας μας στο παιχνίδι της Κυριακής και την τρίτη σερί ήττα της, αυτή τη φορά από την ομάδα των Καρυών.
Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ομάδας μας ,με σημερινές του δηλώσεις στη chiospress, εκπροσωπώντας το δ.σ της ομάδας αλλά και την πλειοψηφία των φιλάθλων της, προσέφερε τη στήριξη σε προπονητή και ποδοσφαιριστές και εξέφρασε τη πίστη πως τα άσχημα αποτελέσματα και η κακή έως τώρα παρουσία της ομάδας, σύντομα θα είναι παρελθόν.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, Κ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ CHIOSPRESS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3η ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ


2011-10-10 19:13

Ο Πρόεδρος του Πύργου, Κ. Νικολαϊδης μίλησε σήμερα στη Chiospress αναφορικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά από την 3η σερί ήττα που γνώρισε η ομάδα του στο Πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά το θέμα προπονητή και τα όσα έχουν ακουστεί τις προηγούμενες μέρες τόνισε ότι δεν τέθηκε ποτέ μέχρι σήμερα θέμα Προπονητή και ότι η διοίκηση στηρίζει τον Προπονητή και τους παίχτες. Επίσης αποδίδει την εμφάνιση με τις Καρυές στην κακή ψυχολογία που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και ότι είναι θέμα χρόνου να βρειτο δρόμο της, αφού υπάρχουν καλοί και ποιοτικοί παίχτες. Ωστόσο τόνισε την ανάγκη αυτοσυγκράτησης και ομοψυχίας από όλους και όπως είπε θα έρθουν εν συνεχεία τα αποτελέσματα.