powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Όταν κρίνεις τους άλλους, δεν τους προσδιορίζεις, προσδιορίζεις τον εαυτό σου.



Ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα μας, σε όλα τα επίπεδα για την παρουσία της στο παιχνίδι της Καλλιμασιάς.
Όσο ουτοπικό κι αν ακούγεται αυτό αφού άλλη μία ήττα προστέθηκε στις ήδη τρεις, η εικόνα της ομάδας μας στο γήπεδο, εκτός έδρας  και έχοντας απέναντι της μια ομάδα που διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, ήταν πολύ καλή.
Ποδοσφαιριστές, δ.σ και φίλαθλοι θεωρούν αυτή τη παρουσία και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας μας, ως βάση για την μεταστροφή της αρνητικής ψυχολογίας και την είσοδο της σε θετικό momentum.



Η συσπείρωση είναι πλέον εμφανής ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό  και δ.σ με την ξαφνική εμφάνιση ενός ''φαντάσματος'' από τα παλιά να βοηθάει - χωρίς να το θέλει - να γίνει αυτή συσπείρωση ακόμη πιο μεγάλη.
Ένα ''φάντασμα'' από το παρελθόν που διάλεξε ΤΩΡΑ, τούτη τη ώρα, που η ομάδα έχει ξεκινήσει με άσχημα αποτελέσματα το πρωτάθλημα, να βγει ΔΗΜΟΣΙΩΣ για  να ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ, να ΔΙΚΑΣΕΙ και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ, να ΜΗΔΕΝΗΣΕΙ και να ΜΕΙΩΣΕΙ τους πάντες στην ομάδα...

Το δικαίωμα να πει τα πιο σκληρά λόγια για τους ανθρώπους έχει μόνο εκείνος που τους απέδειξε ότι πραγματικά νοιάζεται για αυτούς.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές και το δ.σ της ομάδας έχουμε θέσει τους στόχους μας από την αρχή της περιόδου και αν μη τι άλλο αυτοί είναι μπροστά μας και η επίτευξη τους  απαιτεί ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και δουλειά.
Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την πρόοδο και την επιβίωση της ομάδας που υπηρετούμε και καλούμε ανοικτά τον οποιονδήποτε θέλει να σταθεί δίπλα μας.

Δεν ασχολούμαστε άλλο, αλλά και δεν ξεχνάμε...!
 Άλλωστε...
Εάν έχεις έναν  στόχο και στο δρόμο σου προς αυτό το στόχο σταματάς για να ρίχνεις πέτρες σε κάθε σκυλί που σε γαυγίζει, τότε δεν πρόκειται να φτάσεις στον προορισμό σου