powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Κοντά μας και ο Κυριάκος.

Κανονικά και χωρίς σημαντικά προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας εν' όψη του  επόμενου παιχνιδιού με αντίπαλο την ομάδα του Κοφινά, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης την 6η Νοεμβρίου.
Οι πάνω από 15 μέρες που μεσολαβούν ανάμεσα στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας και το επόμενο, δίνουν την ευκαιρία επιπλέον δουλειάς στο αγωνιστικό τμήμα ούτως ώστε να διορθώσει τα όποια κακώς κείμενα και λάθη έχουν διαγνωσθεί και στο διοικητικό τμήμα ευκαιρία ανασύνταξης και προγραμματισμού...
Τα θετικά της μίνι διακοπής δεν σταματούν εδώ με την παρουσία - επιστροφή ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή μας να είναι γεγονός !!

Ο Κυριάκος Μπριλής επανήλθε στις προπονήσεις ξεπερνώντας ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται ( πιθανότατα ) να είναι έτοιμος να αγωνιστεί έστω και για μικρό χρονικό διάστημα όταν του το ζητήσει ο τεχνικός της ομάδας μας.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές μας και συμπαίκτες του.

Κυριάκο Σιδερένιος !!