powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αλλαγή της ώρας στο παιχνίδι της Κυριακής

Λόγω του αγώνα της Δ΄ εθνικής στις 06/11/2011 μεταξύ των ομάδων Μικρασιατική – Εθνικός ΑΟ Μάνης γίνονται οι εξής τροποποιήσεις:
Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Κοφινάς – Πύργος θα διεξαχθεί την Κυριακή 06/11/2011 στο Δημοτικό Στάδιο στις 09:30 πμ. και ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Ήφαιστος – Λαίλαπας θα διεξαχθεί την Κυριακή 06/11/2011 στο Δημοτικό Στάδιο στις 11:30 πμ.




Τελικά έγινε αυτό που ήταν λογικό ( γιατί υπάρχει και το παράλογο της υπόθεσης ) να γίνει όσον αφορά το προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής, παιχνίδι της ομάδας μας στο Δ.Στάδιο με αντίπαλο τον Κοφινά, να αλλάξει δηλαδή η ώρα διεξαγωγής του αφού ομάδα ανώτερης κατηγορίας, ορίσθηκε να αγωνιστεί την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο.
Ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα από την ιστοσελίδα της ΕΠΣΧ ότι το παιχνίδι μας μεταφέρεται το πρωί της ίδιας μέρας στις εννέα και μισή ( 09:30).


Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι η ΙΔΙΑ  διαδικασία ΔΕΝ ακολουθήθηκε ΚΑΙ στα ματς των τοπικών πρωταθλημάτων, με το παιχνίδι Κοφινάς - Πύργος αν και ανώτερης κατηγορίας από το ματς Ήφαιστος-Λαίλαπας να είναι αυτό που αλλάζει ουσιαστικά και μεταφέρεται αντί για το δεύτερο του οποίου απλά μετακινήθηκε  ελάχιστα η ώρα έναρξης.


Οι υπεύθυνοι προγράμματος αγώνων της ΕΠΣΧ δέχθηκαν τις διαμαρτυρίες της διοίκησης της ομάδας μας που με επιχειρήματα προσπάθησε να μην οριστεί τη συγκεκριμένη ώρα το παιχνίδι, διαμαρτυρίες που δυστυχώς δεν ελήφθησαν υπόψη από τους εν λόγω υπεύθυνους.


Το θέμα κλείνει εδώ, άλλωστε όλοι στην ομάδα μας πρέπει να είναι ( και είναι ) προσανατολισμένοι στον επόμενο στόχο της, που είναι μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα την  Κυριακή,  το οποίο  θα δώσει συνέχεια στην ανάκαμψη και θα βάλει την ομάδα για τα καλά σε θετικό κανάλι.


Το διαιτητικό τρίο στο ματς θα είναι οι..
Ευστρατίου, Καρυπίδης, Πετρίδης στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.