powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΦΙΝΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 1-2



Η 2η στη σειρά νίκη για την ομάδα μας είναι από χθες το πρωί πραγματικότητα. Μετά την Αναγέννηση ήταν η σειρά του Κοφινά φύγει ηττημένος από το γήπεδο έχοντας αντιμετωπίσει τον Πύργο.


Νίκη από εκείνες που χαρακτηρίζονται ''εξάποντες'' αφού επιτεύχθηκε απέναντι σε μία ομάδα που έχει κοινούς με εμάς στόχους τη φετινή περίοδο, ενώ δεν πρέπει να παραβλέψουμε την σημαντικότητα της όσον αφορά τη διατήρηση της ομάδας σε θετικό κανάλι αγωνιστικά και την παγίωση καλού κλίματος συνολικά στην ομάδα.




Έχοντας γνώση της σπουδαιότητας του παιχνιδιού ο Κοφινάς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με τον αντίπαλο προπονητή να έχει παρατάξει μια πολύ επιθετική ενδεκάδα, με προφανή στόχο την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ.
Η ομάδα μας έβγαζε καλές άμυνες και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα παρά μόνο μία φορά σε δοκάρι των γηπεδούχων.
Λίγο μετά μίλησε ο Χ.Δάνδουλας ο οποίος με την εμπειρία του, ανάγκασε τον αντίπαλο κεντρικό αμυντικό να τον ανατρέψει, κερδίζοντας το πέναλτι.
Το εκτέλεσε ο ίδιος και έβαλε στη θέση του οδηγού στο παιχνίδι τον Πύργο, μια θέση που δεν εγκαταλείψαμε ποτέ έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.




Ενδιάμεσα πετύχαμε και δεύτερο γκολ με τον Γ.Ρεζνίκο ενώ πριν από αυτό είχαμε δοκάρι σε κεφαλιά του Χ.Δάνδουλα που δέχτηκε τη μπάλα από φανταστικό κτύπημα φάουλ του Ξ.Λεράκη.
Η 2η κίτρινη που δέχθηκε ο Κ.Λεοντής ανάγκασε την ομάδα να ''μαζευτεί'' και να δώσει γήπεδο στον αντίπαλο που το εκμεταλλεύτηκε και έφθασε τουλάχιστον δυο φορές κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, το οποίο και πέτυχε στο 85' μην έχοντας άλλο χρόνο να ισοφαρίσει το ματς.


Σοβαρή και ''μεστή'' αγωνιστικά η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών μας.




Ο Ν.Σεράφης σταθερός όπου χρειάστηκε ( στο γκολ ναι μεν δεν έκανε την απαραίτητη για τέτοια φάση έξοδο ταυτόχρονα όμως ''κόλησε'' συνολικά όλη η άμυνα)


Η τετράδα στην άμυνα ( Συρίμης, Ρεζνίκος, Λοίζος, Ζερβούδης) σχεδόν αρίστευσε.










Στα αμυντικά χαφ, οι Δ.Βολάκης , Κ.Λεοντής για άλλη μία φορά έδωσαν αμέτρητες μάχες.




Μπροστά τους ο Στάμαργας στην κυριολεξία όργωσε το γήπεδο.




Στα άκρα ο Σ.Πάτρας ήταν θετικότατος ενώ ο ''μικρός'' , ο Ξ.Λεράκης έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην ομάδα.






Σταθερή αξία και φορ που πολλές ομάδες θα ήθελαν να είχαν, ο Χ.Δάνδουλας.




Βοήθησαν όσο συμμετείχαν οι Γεωργαλάς ( αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού ) Βασιλάκης ενώ επανεμφανίσθηκε και πρόλαβε να δείξει στοιχεία της ποδοσφαιρικής ποιότητας που διαθέτει ο Κυριάκος Μπριλής .





Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας, η ΑΕΧΒ την οποία υποδεχόμαστε στο Πυργί την επόμενη Κυριακή, με την προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι να αρχίζει από σήμερα το απόγευμα.