powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Άδικη ήττα 2-0 από την Καλαμωτή...




Ηττημένη βγήκε από το γήπεδο της Καλαμωτής σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας.
Άδικη ήττα με το λιγότερο που άξιζε ο Πύργος με βάση την παρουσία του στο γήπεδο, να είναι η ισοπαλία.
Γνωστό σε όλους ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο εκ των προτέρων, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, με τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει επικίνδυνα από τη στιγμή που δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, πολύ νωρίς.
Ο τραυματισμός του Κ.Σεράφη, μοιραία οδήγησε σε διπλή αναγκαστική αλλαγή αφού ο Κώστας αγωνιζόταν ως ο μικρός της ενδεκάδας και έτσι η έξοδος του από το παιχνίδι σήμανε αυτόματα και την έξοδο ενός ακόμη ποδοσφαιριστή ( θυσιάστηκε ο Γ.Γεωργαλάς) ούτως ώστε να μπουν στο ματς ο Ν.Σεράφης ως τερματοφύλακας και ο Ξ.Λεράκης ως μικρός.
Το μαύρο σκηνικό ήρθε να συμπληρώσει ένας ακόμη τραυματισμός ( Κ.Μπριλής) .
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να επικρατήσει η απογοήτευση στις κερκίδες ανάμεσα στους φίλους της ομάδας, που για ακόμη ένα παιχνίδι βρέθηκαν κοντά της.


Αυτοί που δεν συμβιβάστηκαν με το κλίμα στις κερκίδες και τα διαδραματισθέντα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Η αντίδραση που έβγαλαν  εξέπληξε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στην Καλαμωτή.
Με ατελείωτο πείσμα και δύναμη κράτησαν το σκορ στα επίπεδα του 1-0 ( είχε και  η Καλαμωτή μία-δύο καλές ευκαιρίες για το 2ο γκολ) και απείλησαν με ισοφάριση μέσα από κλασικές ευκαιρίες με τους Θ.Βολάκη και Γ.Στάμαργα.
Αυτά στο 1ο ημίχρονο γιατί το 2ο ημίχρονο και η εμφάνιση της ομάδας σε αυτό ήρθε να σφραγίσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, τον χαρακτηρισμό ''ομάδας'' που πολλοί έχουν προσδώσει φέτος στην ομάδα του Πύργου.
Σε ολόκληρο  το δεύτερο μέρος, η ομάδα μας ήταν καταπληκτική.
Έχοντας κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Κ.Σεράφη επιζητούσε με πάθος το γκολ της ισοφάρισης, φτάνοντας μια ανάσα από αυτό σε πολλές περιπτώσεις, με κλασικές ευκαιρίες.


Κυριότερες δύο από αυτές,στην πρώτη  με τον Λεράκη να μην προλαβαίνει για πολύ λίγο να στείλει τη μπάλα στο άδειο από τερματοφύλακα τέρμα, μετά από παράλληλη μπαλιά και στην άλλη μεγάλη φάση, διπλή ευκαιρία, όταν σε κεφαλιά του Σ.Λοΐζου, ο τερματοφύλακας της Καλαμωτής έκανε την απόκρουση του αγώνα, στέλνοντας με υπερένταση τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι με τον Γ.Ρεζνίκο να παίρνει μεν την επιστροφή αλλά μην έχοντας κατάλληλη θέση δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.


Το παιχνίδι μετά το 70' απέκτησε άγρια ομορφιά αφού πλέον την επιθετικότητα του Πύργου άρχισε να εκμεταλλεύεται η Καλαμωτή, βγάζοντας κόντρα επιθέσεις, κερδίζοντας πέναλτι σε μία από αυτές, πέναλτι που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σεράφης, μάλιστα μπλοκάροντας τη μπάλα ( ο Νίκος έδειξε την κλάση σε ακόμη δύο περιπτώσεις σε αυτό το 2ο ημχ.)


Το παιχνίδι τελείωσε όπως άρχισε, με γκολ από την Καλαμωτή, μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν ο αέρας και η τύχη που έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ένα λάθος του επόπτη γραμμών, που άφησε ατιμώρητη παράβαση ( χέρι) ποδοσφαιριστή της Καλαμωτής στο κέντρο του γηπέδου με αποτέλεσμα να βγει η αντεπίθεση με αριθμητικό πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους.


Τα μπράβο και το χειροκρότημα που απέσπασαν οι ποδοσφαιριστές του Πύργου, δεν ήταν αρκετά να μειώσουν την πίκρα του τελικού αποτελέσματος, όμως θα πρέπει να γνωρίζουν πως μέσα από τέτοιες παρουσίες και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, μπαίνει μπροστά από τη λέξη ομάδα ο χαρακτηρισμός ''πολύ καλή '' και όταν έχεις πολύ καλή ομάδα, έχεις προσδοκίες για ακόμη καλύτερες παρουσίες από τη μία και από την άλλη έχεις την ηθική ικανοποίηση πως αυτή τη περίοδο, την τρέχουσα, δουλεύεις σωστά...
Με αυτό το ''δουλεύει σωστά'' να ανήκει σε όλους...ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, δ.σ και φιλάθλους.


Η Καλαμωτή έχει πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, με ρόστερ χτισμένο να πρωταγωνιστήσει και βοήθησε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, κάτι που δεν βοήθησε η διαιτησία, με τον κύριο Τσαπάρα να μην έχει τις απαραίτητες βοήθειες από τους επόπτες του και κυρίως τον κύριο Τσούχλη, αλλά για αυτό το θέμα υπήρχε αρμόδιος, παρατηρητής διαιτησίας στο γήπεδο που δεδομένα θα έχει καταγράψει και αξιολογήσει την παρουσία του.
Πολύ δύσκολα όμως το αποτέλεσμα αυτής της αξιολόγησης θα διαφέρει από εκείνο των φιλάθλων ΚΑΙ των δύο ομάδων, που θεωρούσαν ανέκδοτα πολλές αποφάσεις του και έπρατταν ανάλογα.


Η αναφορά σε κάθε ποδοσφαιριστή μας ξεχωριστά, είναι αχρείαστη με τον κίνδυνο να αδικηθεί κάποιος να είναι ορατός.
Όλα τα παιδιά, τα έδωσαν όλα με το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας να ικανοποιεί τους φίλους που την ακολούθησαν.


Αγωνίστηκαν οι
 Κ.Σεράφης, Ν.Σεράφης, Λοίζος,.Ρεζνίκος,Λεοντής,Ζερβούδης,Θ.Βολάκης,
Δ.Βολάκης,Γεωργαλάς,Μπριλής,Στάμαργας,Δάνδουλας,Βασιλάκης,Λεράκης.


Ευχαριστούμε το δ.σ της Καλαμωτής για την φιλοξενία και ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους.