powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Είναι και για εμάς σημαντικό το παιχνίδι...




Συνεχίζεται και τελειώνει αύριο Παρασκευή η προετοιμασία της ομάδας μας , για το παιχνίδι της Κυριακής όπου και υποδεχόμαστε στο Πυργί την ομάδα της ΑΕΧΒ.
Εκτός από τον Γιώργο Ρεζνίκο ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρο-πρόβλημα τραυματισμού, αποτέλεσμα εμπλοκής σε τροχαίο ατύχημα ( αναμένεται να είναι έτοιμος την Κυριακή) δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα .
Τιμωρημένοι είναι οι Γ.Μπατάς και Κ.Λεοντής.
Αν και ακόμη είναι νωρίς το παιχνίδι χαρακτηρίζεται κρίσιμο βαθμολογικά αφού η αντίπαλος είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν να μείνουν στην κατηγορία.
Οι δυσκολίες αυξάνονται συνυπολογίζοντας την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΧΒ , συγκομιδή που αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας, να χτυπήσουν συναγερμό, προσπαθώντας όλες αυτές τις μέρες να συσπειρώσουν και να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές τους, χαρακτηρίζοντας το ματς τελικό ,ούτως ώστε να καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα - ανάσα, στο μεταξύ μας παιχνίδι.





Όλα τα παραπάνω συν το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα διαθέτει μερικούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και η ανάγκη νίκης της δικής μας ομάδας, θα πρέπει να αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές μας και να μπουν στο γήπεδο με το ίδιο πάθος αλλά και την απαραίτητη σοβαρότητα που επιδεικνύουν στα τελευταία ( νικηφόρα ) παιχνίδια.
Οι πρόσφατες νίκες ανήκουν στο παρελθόν, μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν διψασμένο για βαθμούς αντίπαλο τον οποίο η ομάδα μας θα αναγκάσει σε ήττα, μόνο αν οι ποδοσφαιριστές μας έχουν αυτοσυγκέντρωση, πάθος και υπομονή σε ολόκληρο το 90λεπτο.
Η παρουσία και η στήριξη των φιλάθλων μας, είναι δεδομένη και τους ευχαριστούμε προκαταβολικά για αυτό.


Διαιτητής στο ματς ο κύριος Επιτροπάκης με επόπτες τους  Πετρίδη, Γεωργοπούλου.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.


Το ματς αρχίζει στις τρεις  ( 15:00 )  μετά το μεσημέρι της Κυριακής και όχι στις τρεις και μισή όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.