powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Νυχτερινές προπονήσεις στο Πυργί..

Ηλεκτροφωτισμός Δημοτικού Σταδίου Πυργίου.




Ένα αίτημα πολλών ετών περνάει πλέον σε φάση υλοποίησης μετά την πρόσφατη απόφαση του 
Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χίου.
Λίγους μήνες μετά την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο μας, ήρθε η ώρα, ακόμη ένα ''όνειρο'' , αυτό του ηλεκτροφωτισμού του, να πραγματοποιηθεί.
Ένα έργο που αναμφισβήτητα θα δώσει ώθηση όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα μας αλλά και σε ολόκληρο το φάσμα του αθλητισμού στο χωριό μας, αναβαθμίζοντας άμεσα και συνολικά την ποιότητα ζωής σε αυτό.
Ειδικά όσον αφορά το ποδόσφαιρο, η δυνατότητα προπονήσεων καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι αργά το βράδυ, κάνει ευκολότερη τη πρόσβαση σε αυτό μεγαλύτερου αριθμού νέων ποδοσφαιριστών και ταυτόχρονα προσφέρει τη δυνατότητα στην ήδη υπάρχουσα ομάδα, να ανέβει επίπεδο ανταγωνιστικότητας.



Δελτίο Τύπου 26/10/2011



Μεταξύ των θεμάτων, που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση – με τη διαδικασία του κατεπείγοντος - του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης Οκτωβρίου 2011, ήταν η έγκριση υποβολής 14 προτάσεων χρηματοδότησης  από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Ο.Π.Α.Α.Χ.),
ανάμεσα στα οποία είναι:«Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων (Καλαμωτής και Πυργίου)»
Και η ομόφωνη απόφαση...
1) Έγκριση της μελέτης του έργου ''Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων ( Πυργί - Καλαμωτή ) προϋπολογισμού 348.000 ευρώ.
2) Έγκριση της υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα ''αγροτική ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013'' Άξονας ''Ποιότητα Ζωής στις Αγροτικές Περιοχές και Διαφοροποίηση της Αγροτικής Οικονομίας'' στο μέτρο Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό'' με κωδικό 321 για το έργο ''Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων ''.